Coronastopp

P g a den pågående coronapandemin så har styrelsen beslutat att ställa in alla klubbarrangemang tillsvidare. En majoritet av de aktiva i Automobilsällskapet hör ju till riskgruppen ”Äldre” så genom nedstängningen gör vi vad vi kan för att begränsa smittspridning. Detta gäller alltså alla planerade medlemskvällar, alla Öppet Hus på söndagar och även den planerade bussresan till Simrishamn samt HLR-kursen. Vi har även beslutat att pausa hamnträffarna. Som läget ser ut idag kommer inte några av hamnträffarna att kunna genomföras, men vi följer givetvis situationen och myndigheternas rekommendationer noggrant och skulle läget markant förbättras så har vi för avsikt att starta träffarna senare under säsongen. Ångvagnssektionens planerade aktiviteter i mars och april är också inställda.

Tillsvidare låter vi Vårfesten den 17e maj och Gästabudsrundan den 6 juni vara kvar i planeringen, men beslut om genomförande eller inställande tas på styrelsemöte den 21 april.

Det är emellertid möjligt att komma till klubben och prova ut storlek för klubbjackan och klubbskjortan onsdagen den 25e kl 18.00-19.00 och lördagen den 28e kl 14.00-15.00. Du kan också beställa på telefon av Urban (070-2141464) eller Mats (070-8252755) om du vet vilken storlek du ska ha. Måndagen den 30e mars skickar vi beställningen.