Vårfest på Skavsta – nytt evenemang

I år slår vi ihop de två traditionella vårutflykterna som vi brukar ha, nämligen utflykten till Björkvik och utflykten till Oxelösund och senarelägger träffen för att kanske få litet varmare väder.

Det blir i stället en träff vid klubblokalen med början kl 12.00 söndagen den 14 maj  På programmet  står många roliga inslag: 1. Leif o Sylvia Wahlström kommer att ansvara för en traditionell tipspromenad på området. 2. Vi kommer att ha uppvisning av fordon som är nya i klubben och ägarna får berätta om sina fynd (det kan t o m vara fordon på kärra som ännu inte är färdigrenoverade). 3. Det blir uppvisning/körning av några tändkulemotorer  4. Rabarberkaketävling blir det också där alla deltagare får agera jury 4. Några medlemmar har lämnat styrelseuppdrag och vi kommer att högtidligt avtacka dem med blommor och blader 5. Och givetvis kan alla bidra till en fin veteran/entusiastbilsutställning på gräsmattan bakom lokalen.

För maten svarar Erik Olofsson (Erik på Slottet) som kommer att servera viltburgare direkt från grillvagnen till ett pris av 100 kr – väl värt säger vi som har provat dem förut. Klubben bjuder på dryck och fika.  Som det ser ut idag blir vädret bra!!!!