HÖSTYRA med MOTOR på Pål Jungs Hage 21 sept

När ett evenemang har ett så härligt väder som i lördags så kallar vi det inte TUR utan det beror på noggrann planering och Thorstens kontakter vertikalt. När vi åkte in till PJH på morgonen var det knappt 3 grader plus – men mycket snart hade solen gjort sitt och resten av dagen var den allra bästa av sensommardagar.  Vi hade god uppslutning på våra utställningsparkeringar och uppskattningsvis 200 fordon kunde vi räkna in – i alla fall tog de 210 fikabiljetterna slut!

Publiken hade möjlighet att rösta fram träffens Finaste Bil och Finaste MC och det blev våra egna medlemmar Eero och Carola Onkamo, Nävekvarn med sin Cadillac Coupe de Ville 1958 samt Henry Ohlsson MCHK och hans fina Matchless G80S från 1955 som tog hem förstaplatserna och erhöll presentkort på simulatorflygning på F11 Museum samt fina blomsterkvastar.

Dagen avslutades med ett föredrag av Berra Marcusson där han berättade om sina äventyr i Paris-Dakar-rallyt. En i sanning minnesvärd föreställning med en Berra i högform och det är bara att beklaga att vi inte fick fler än 18 betalande. De som inte var där gick verkligen miste om en stor upplevelse!