Klubbträff på Eskilstuna Veterandag den 26 augusti 2012

I år hade vi på Automobilsällskapet bokat plats för 16 fordon på den traditionella platsen på Ekeby-fältet. Förhoppningen var att fler medlemmar skulle ansluta till denna plats, men det blev samma antal som tidigare år, alltså 8 fordon. Orsaken var antagligen regnvädret i Nyköpingstrakten i kombination med flygdagen på F11.

Men skam den som ger sig. När vi (som trotsade hemmavädret) ”landade” i Eskilstuna så upphörde regnet och solen tittade fram emellanåt, så de som valde att stanna hemma får ångra sig. Nåväl, vi lyckliga som tog oss till Ekeby hade en trivsam dag och vi samlades så gott som alla till en gemensam fikapaus kl. 13:00 vid vår plats. Antal medlemmar med passagerare blev totalt 16 stycken. Det var Ove och Kjell Almqvist, Ingvar Lindqvist och Eva-Marie Ruus, Gösta Karlsson och Gunilla Edwall, Bert o Maj-Britt Andersson, Patrik och Linda och lille Elis Wandin, Arne Wandin, Thorsten och Monica Olsson med klubbflaggan i topp. Och sist men inte minst, en av de senaste nya medlemmarna nämligen Peter Stakeberg som tillsammans med sin Ann-Sofie kom från Katrineholm med sin Leyland Princess 1800 HL från 1978. De hälsades särskilt välkomna in i gemenskapen av Thorsten!

Lunch som vanligt kl 13:00.

Det blev en framgångsrik dag med både inköp (av en del) och med nöjet att gå runt och se alla ”nasares” otroliga upplägg av Bildelar och Loppisgrejor!!

En liten fundering: När man gick runt vid marknadsstånden så mötte vi flera medlemmar, om de hade vågat åka med sina Veteranare, hade vi då fyllt vår plats för 16 fordon?

Väl mött nästa år hälsar Thorsten O.