Välbesökt hamnupptakt i Oxelösund den 18 maj

Drygt 40 personer deltog i Automobilsällskapets traditionella hamnupptakt vid Bygdegården i Oxelösund. Faktum är att det skulle ha kunnat vara ännu fler om inte en av våra medlemmar fått allvarliga problem med bilen på väg till Nyköpings Hamn och kortegekörningen – vem det var och vilket bilmärke det rör sig om kommer inte att avslöjas. Däremot skall en stor eloge ges till Tomas Strandberg som när han fick höra om problemet utan att tveka kastade sina kryckor, hoppade in i (inte på!) Mustangen och åkte till klubbkamratens undsättning – det kallar vi generöst! Stora applåder för Tomas!

Litet dramatik var det också vid parkeringen vid Bygdegården då Thorsten Olsson blev påkörd av en av deltagarna och ådrog sig en lårskada – ändå genomförde han värdskapet under kvällen – vilka hjältar vi har i klubben!

Den traditionella tipspromenaden vanns av Göran och Alice Herbring som fick Liz Brådhes pris (ett presentkort på Krogen). Tvåa kom Helena Lindgren och trea Lennart Carlsson. Samtliga dessa hade 11 av 12 rätt, men utslagsfrågan avgjorde.