Hjulfesten den 15e december

I år förlade vi vår hjulfest till den anrika, 117 år gamla, NK-villan och bokade Jani Toppinens lilla, men ack så välsmakande julbuffé. 55 personer blev vi som halkade fram på isiga gator och trottoarer och möttes av glöggmingel i entrén. Många skålar utbringades och maten föll alla i smaken. Vår eminenta ConKÖRdeCharme gjorde tre framträdanden under kvällen med både svängiga, traditionella julvisor och nyskrivna med automobilanknytning. Succé blev det för nytänkandet i luciatåget där sångarna var iförda motorhuvor med pannlampor!

Åsa Sjölund ledde som vanligt kören proffsigt mot nya höjder
”Mmmm – så mycket gott” tycker Katarina Karlsson, Eva Calmerman och Karin Olsson. T.v. skymtar Monica Wetterström samt Gunnar och Gunnbritt Eriksson.
Åsa och Per Sjölund samt Monica Olsson förser sig
Helena och Håkan Nilsson, Monica och Classe Eriksson samt Wivika Wärme väntar på sin tur. Helena ser ut att vara så sugen på buffén att hon biter på fingrarna!!
Roger och Agneta Engstrand deltog för första i klubbens Hjulfest, Ingvar och Evamarie Lindqvist har varit med många gånger. Men var är maten?
Margareta Hansson, Lars Johansson och Per Asplund ser hungriga ut

Lennart Wärme önskas lycka till med snapsen av tomtefar Urban Nyblom som redan var i hatten

Kvällen avslutades med att Per Sjölund och Urban höll i det traditionella julklappslotteriet. Konstigt nog gick de flesta vinsterna till ”körbordet” så det var väl på vippen att hela lotteriet skulle överklagas av besvikna medlemmar som blev utan. Gladast var nog Åsa Sjölund som vann Mats Lundgrens fjärde deckare (Den osynlige tjuven) som han hade skänkt till lotteriet.