”Sista kvällen med gänget” avslutningskvällen den 24/8

Varje sommar blir man lika förvånad när det är slut på hamnträffarna och vi behöver tänka på höstens inomhusarrangemang. Den här sommaren har varit lika bra som före pandimien: totalt under 15 onsdagskvällar har vi tagit emot 1 865 utställda fordon – i snitt 123 fordon per kväll. Gänget som har skött hamnträffarna har varit nya och har kanske en del att lära, men i stort så har de skött onsdagarna med den äran – nästan 50 funktionärer har funnits i hamnen – en del har varit där varje kväll och en del bara någon enstaka gång, men tillsammans har de gjort ett stort arbete.

Sista kvällen – den 24e aug – var medlemmarnas fordon i centrum och totalt med andra så fanns 142 fordon på plats – och en sådan fantastisk variation: från en 100-årig T-Ford med Björn Thyselius vid ratten till Mercor från 2010-talet.

Kvällens fordon blev /i tight konkurrens) en Opel Rekord Cabriocoach från 1955 med ägaren Lars-Göran Karlsson från Ludgo.

Ordföranden Urban Nyblom tackar alla funktionärer, alla som kommit med gammelfordon OCH publiken som har varit trogen hela sommaren.

Bilderna ovan tagna av Anders Hög Norrköping