Vad är väl en hjulfest på Träffen – jo, alldeles underbar!

Återigen hade vi en fantastiskt trevlig hjulfest på Träffen den 18 december. Men kan det egentligen bli annat – med en så duktig matlagare som MatMatte, med en så härlig orkester som Gubbröra, med en så fantastisk kör som ConKÖR de Charme, med en så påhittig hjulbordskommitté, med så genomtrevliga medlemmar osv, osv …

Anders J-zon överraskade redan utanför lokalen med sin stationära motor – och Helena Lindgren fick omedelbar hjulstämning. Andra trodde att det var strömavbrott i lokalen, men alla (?) uppskattade tilltaget.
Efter alla sena avhopp så blev vi till sist ca 70 personer som bänkade oss i Hjorten och som genast vid borden fick ordklurigheter att fundera över.
Kerstin Nilsson gör ett ”blindtest” på julmusten och på andra sidan bordet sitter ”svärmor Hammar” med kvällens finaste huvudbonad
Flicktrion t.v. (Norma, Monica och Helena) gjorde sitt bästa för att muntra upp herrsidan – hur de lyckades?
Mats och Margareta åkte hem från Spanien för att kunna vara med på Hjulfesten!!!
Fullt hålligång på gubbarna i Gubbröra
Ordföranden trivs tillsammans med sin bordsdam Marianne Lindgren
Och Gösta Lindgren ser också ut att trivas för fulla muggar med Sonja Nyblom
ConKÖR de Charme levererade verkligen på hög nivå i år – tyvärr hamnade den eminenta ledaren Åsa Sjölund utanför bild, men …
här blir Åsa såå överraskad och glad av körmedlemmarnas tack att hon nästan tappar hakan – och röda mulen har halkat upp i pannan. Så går det till på våra fester!!!
Överraskning med långdans lockade upp alla utan artros och andra problem
Jo, det fanns ju julbuffé också – som vanligt smakrikt och gott
Ordföranden fick dela med sig av blomstren till sin kära fru (som egentligen är den som styr det mesta i klubben!! Tror en del!!) Alltså nya blommor till Nybloms! Tack alla!
Torsten Olsson gjorde som vanligt succé med sitt årliga scenframträdande – i år som Benjamin Syrsa ”Ser du stjärnan i det blå ….”
Tack alla för en fin hjulfest säger tomtefar som både var ”i hatten”, ”på lyset” och hade ”bara bilar på hjärnan”. Välkomna till nästa års Hjulfest! Vi börjar planera nu!!!