Lyckat årsmöte den 18 februari

DSCF5083

 

Så här ser 6/7-delar av nya styrelsen ut, fr v nya sekreteraren Elisabeth Granath, nya suppleanten Leif Thor och sedan idel beprövade kort: Anders Jansson, Urban Nyblom, Thorsten och Monica Olsson. Som vanligt lyckades Lasse Annerstedt avvika innan fotografen fick upp kameran.

DSCF5053DSCF5056

DSCF5057

DSCF5068

 

DSCF5062
Det var ett som vanligt välbesökt årsmöte trots influensatider: hela 62 medlemmar fyllde matsalen i klubblokalen trots att vi numera inte bjuder på smörgåstårta och trots att det inte fanns någon kontroversiell fråga på dagordningen. Det är härligt för styrelsen att få ett sådant stabilt stöd för verksamheten. Mötet leddes och protokollfördes med den äran av  de relativt nyblivna medlemmarna Kenneth Åbrink och Åsa Sjölund. Efter Urbans och Monicas redogörelse för 2016 års aktiviteter och ekonomiska utfall så fick styrelsen godkänt av såväl revisorerna som mötesdeltagarna. Till revisorer för 2017 valdes Anders Lind och Björn Kofoed (nyval) och ny valberedning är Geire Wetterström och Eva-Marie Ruus.

Som sig bör så utsågs också mottagaren av renoveringspriset till Ingemar Englunds Minne och det blev Arne Lindstrand som erhöll detta för den omfattande renoveringen av en VW Karmann-Ghia Cabriolet, 1970. En bil med ursprung i California som genomgått en totalt genomgripande renovering hos Lindstrands i Bergshammar – det är faktiskt hustru Birgittas bil.        DSCF5075DSC_0007 (14)