USA-kväll i både regn och sol

SMHI hade inte sagt något om regn, MEN framåt öppningsdags så tornade mörka moln upp sig borta i väster och – jodå ganska snart öppnade sig himlen, men då hade vi redan mer än hundra bilar inne och det kom en strid ström av bilar genom entrén. Efter en knapp timmes regnande ljusnade det igen och ganska snart var solen framme – OCH – som genom ett trollslag var hamnen full med strosande människor och antalet insläppta fordon passerade 200. En stor eloge till alla funtionärer som gjorde en heroisk insats i busvädret!

Kvällen utvecklade sig sedan till en veritabel succé med ca 35 Mustanger av olika årsmodeller, totalt ca 160 USA-bilar,  härlig Rockabilly och Countrymusik av suveräna Irene och Benny Widlund och häftiga roddar i montern med Larsson Customizing (OBS ett undantag att vi släpper in dem på våra träffar!)

Till Kvällens Fordon utsåg vi Mats Ahrins Buick Roadmaster Conv, 1938 – ett populärt, men svårt val eftersom konkurrensen var benhård – vi hade t ex besök av vår hedersmedlem Hasse Carlsson, Eskilstuna som åkte Chrysler Windsor Convertible, 1947 samt vår f.d. medlem Björn Danielsson, Tystberga som kom i sin utomordentligt fina Ford V8 Club Cabriolet, 1936

Nu låter vi bilderna berätta: