Testosteronstinn träff på Internationella Kvinnodagen

Att uppmärksamma internationella kvinnodagen genom att arrangera en go-kartkväll med 95 procentigt manligt deltagande skulle kunna ses som litet provocerande, men nu var det ju så att arrangemanget var flyttat från en vecka tidigare!!

Intresset var stort både för att köra och att vara publik så ett drygt tjugotal medlemmar dök upp till banan på Hotell Sunlight. Kvällen började med att Norton Andreasson berättade om sin spännande karriär som professionell go-kartförare. Sedan var det dags att provköra och då växte hornen på många – en del med god racingvana och en del rena nybörjare.

I protokollet för kvällen ser det ut som om Anders Olvén blev kvällens och klubbens klarast lysande stjärna med rutinerade Bosse Johborg på andra plats, Anders o Abbe Jansson på tredje och fjärde, Lars Johansson på femte och en av kvällens två kvinnliga deltagare, Elsa Deutgen på sjätte plats. Huvudsaken var emellertid att alla som var där hade en rolig kväll. Tråkigt för alla som fick lov att avstå p g a förkylningar!