Vinterutställningen invigd

Söndagen den 20e oktober var det högtidligt öppnande av vinterutställningen i Pål Jungs Hages Galleria med glad brunnsmusik  av Brassox. Vi hade drygt 150 besökare som mumsade snittar, frukt och bilar samtidigt som de tog del av utställningskommitténs ansträngningar. Utställningen innefattar 13 bilar (vilket en del tyckte var litet utmanande!), 7 MC/mopeder samt fotoutställningar om gamla nyköpingsmackar som Bildgruppen har sammanställt samt vår egen ANA-utställning.

Tord Vejdals Saab 93 med ”parningsbox” på taket drog verkligen publik till sig – och fantastiskt roligt var det att den då tioåriga flickan som reste runt med sina föräldrar i Europa 1959 och övernattade i boxen kom till invigningen. Hon var nu något äldre, men med tydliga och roliga minnen av Europaresan.

Bland alla besökare fanns faktiskt fem av våra sju hedersmedlemmar vilket var speciellt roligt. Vi fångade fyra av dem på bild: fr v Gunnar Lewin, Ingemar Persson, Lars Einar och Åke Pettersson – Eje Landqvist kom litet senare.