Trevlig bussresa till Trollhättan 20-21 april

30 personer ur klubben satte sig på Åkerbergs buss tidigt lördagen den 20e april för resa ner till Trollhättan och Saab Museum som besöktes på eftermiddagen. Efter en introduktion av museichefen Peter Bäckström fick vi vandra själva i museihallen som rymmer ett 80-tal fordon varav många intressanta framtidsstudier som aldrig fick en chans att produceras – tänk så vackra fordon det hade kunnat komma från Saab!!  Våra medlemmar i förskingringen Ekkehart Nagl, Trollhättan och Jörgen Fors, Viskafors anslöt vid museet.

En god middag på Hotell Scandic Swania avslutade dagen – såvida man inte hamnade i baren efteråt! Hur som helst var det tidig uppstigning på söndagmorgonen och kort transport med bussen till Rhodins Rolls-Royce & Bentley Service där ägarna Anders Rhodin och Esbjörn ? underhöll oss i ett par intressanta timmar med såväl föredrag, kaffestund som rundvandring i lokalerna – mycket intressant!

Nästan exakt på minuten enligt programmet anlände vi så till Nyköping och det verkade som alla var mycket nöjda med resan – trots Thorstens sång i mikrofonen ibland!