Vinterutställningen på Pål Jungs Hage invigd

Lördagen den 27 oktober var det officiell invigning av den lokal i Pål Jungs Hages Galleria som vi disponerar gratis till och med april nästa år. Den främre delen av lokalen har vi byggt upp som ett Saab Showroom med 6 saabar och mycket saabrelaterat utställningsmaterial, vi har en scen med 5 MC och våra två lådbilar från 40-talet, på ena väggen har vi hängt delar av vår ANA-bildutställning och längst in i lokalen har vi vinterparkerat 6 medlemsbilar. Vi kommer att försöka hålla öppet i lokalen ungefär varannan lördag och ibland blir det säkerligen något specialprogram, som t ex den 8e och 15e dec då Inger Strandberg kommer att visa delar av sin BRIO leksakssamling. Du som vill hjälpa till och vara funktionär i lokalen några timmar kan höra av dig till Urban på tel 58002.

Under invigningen kom många klubbmedlemmar, saab-parts-anställda och allmänhet och lät sig väl smaka av snittar, plockmat, chips och nötter. Vi hade en riktigt trevlig dag i minglet när väl startkabeln var avklippt och utställningen förklarad för invigd.

Välkommen till utställningen lördagarna den 10e och 24 november kl 11.00-16.00 samt den 8e och 15 december kl 10.00-16.00! Om ni har tur kan det finnas nybryggt kaffe!