Trevlig vårträff hos Leif och Sylvia den 8 maj

Vi samlades sammanlagt 31 medlemmar och anhöriga inklusive värdparet. Som vanligt var det kanonväder – solen sken från en klar himmel och det var gissningsvis 20 grader. Härligt!

2011-05-18 träff sjöstugan ASN (5)

  Syftet med träffen är att man umgås, snackar, fikar och har allmänt trevligt under sköna förhållanden. De flesta kom i ”Veteranare” och några i bruksbil – helt ok!    Den obligatoriska tipsrundan med 15 kluriga frågor avverkades och därefter åkte fikakorgarna fram. Dessutom serverades varm korv med bröd av Tord, Thorsten och Sylvia.

Sedan hände följande: En fågel hade viskat i Thorstens öra att Göran Herbring fyllde år (54) och att dessutom värdparet hade 40-årig bröllopsdag denna dag. Det gratulerades med ett rungande Fyrfaldigt Leve och ”sång” ”Ja, må de leva…”

Tiden går fort när man har trevligt och hux flux blev det dags för prisutdelning för tipsrundan. Vinnare (med full pott!) blev Cajsa Åman – därefter kom Göran Herbring, Rolf Lindgren, Torsten Åman och Mari-Anne Holmlund – idel vinnarskallar!  Efter ca fyra timmar var det dags att ta Tack och Farväl efter denna trevliga och härliga dag hos Leif och Sylvia.  STORT TACK!!

2011-05-18 träff sjöstugan ASN (13)2011-05-18 träff sjöstugan ASN (18)2011-05-18 träff sjöstugan ASN (15)