”Malmqvistska Rallyt” mer och mer etablerat

För tredje året  arrangerade Jan och Gunilla Malmqvist ett trevligt rally som nu får sägas vara ett stående inslag i klubbåret – speciellt då Janne och Gunilla lovat att det blir ett även 2011 (här är det framförhållning!).

21 bilar ställde upp onsdagen den 25 augusti trots regnet (men några hade tagit vardagsbilen p g a vädret). Alla som körde slingan klarade av att hitta rätt efter vägbeskrivningen men ingen uppnådde full pott, 24 poäng. Det tekniska provet visade att kunskapen om hur man lägger ett halvslag och knyter en råbandsknop var litet ”splittrad”. I Hummelvik inköptes färsk fisk direkt av fiskaren – flundrorna och aborrarna berömdes.

Ola och Marie tog hem första pris och det nyinstiftade vandringspriset – de fick ihop 20 p.  På andra plats kom Gunnar o. Gunn-Britt Eriksson och trea blev Rojne o Elisabet Pettersson. ”Buster” hade tydligen en dålig dag!   Vid målet i Gula Kvarn serverades kaffe och köttbullssmörgås.  Tack Janne och Gunilla för ännu ett trevligt minirally!  Nu tycker de att det skall byta namn till nästa år – vi återkommer om detta!