Super-cabkväll 28/6

Hamnchefen Anders Janssons Morris Cowley från 1925, träffens äldsta fordon

Ett utomordentligt passande cab-väder bäddade för succékväll – och det blev det! Sällan har väl kön till insläppet varit längre och mer tidsödande och när man väl kommit in så hamnar man igen på den dammiga grusplanen. Inte alls roligt med nypolerad bil. Kanske dags att kommunen vattnar gruset inför onsdagsträffarna om det här varma vädret består?

Den här mycket avvikande bilen blev Kvällens Fordon, en Auburn-replika från 60-talet med plastkaross på ett Mercurychassi. Ägare var Kjell Hallberg som åkt ner från Stockholm.

Totalt klämde sig ca 183 bilar och ett tiotal MC och moppar in och t o m ytorna bortom dansbanan fick lov att utnyttjas. Antalet cabbar var ca 100. Detta var alltså årets mest välbesökta kväll och detta gäller även publiken – en riktig folkfest kändes det som.

Kvällens överraskning kom Kurt Olsson, Katrineholm med – en bil som många trodde var en MG TC, men som visade sig vara ett hemmabygge baserat på framförallt Volvodelar. MEN ett otroligt fint hantverk som dock ligger en bit utanför vår förenings intressesfär.

Mer passande i sammanhanget var den här otroligt fina MG TD som kom från Mauritzberg.

Mera bilder från kvällen: