6-juni-körning

Vilken otur med vädret! Vackert väder dagen innan och dagen efter ska det också bli vackert väder. Men några tappra medlemmar trotsade ändå regnet och körde rundorna, dock utan publik eftersom SN inte ville skriva om evenemanget i förväg. MEN de skall faktiskt ha varit ute och dokumenterat idag, så något kommer väl i tidningen på måndag!

Här kommer några bilder av de cirka 20-talet bilar som cirklade runt i sta’n, givetvis inga öppna bilar men ändå en del äldre, som t ex Lasse o Maja Annerstedt med sin Porsche 356 1956, Ingvar och Eva-Marie Lindqvist i nyrenoverade Alfa Romeo Giuletta 1956, Susanne Bruschi i Ford Taunus 1966 och Mäggie Eriksson som kom ända från Mölnbo i sin nyinköpta Hillman Super Minx 1966 samt Lars Johansson med sin BMW 700 Coupé 1960. Gösta och Marianne Lindgren åkte Pagoda, men med suffletten uppfälld. Bilderna är tagna av Anders Jansson och Mats Julér. Fler bilder finns på sn.se

DCIM\102GOPRO
DCIM\102GOPRO

En tanke har slagit oss (fast inte så hårt!). Kanske vi ska fortsätta med sådan här enskild körning lördagarna framöver i juni som prov om det är något som slår? Kanske vi på sikt t o m kan stråla samman på Skavsta efter genomförd körning för dem som vill det! Det här exceptionella läget föder ju nya idéer och det här kanske skulle kunna bli något trevligt på lördagar kl 14-15?