12 juni Tema: MC, MC-bilar och Mopeder

Kvällen började litet tveksamt med visst hot om regn hängande över oss. Av de fordon som kom, 58 stycken, var 13 bilar och en Morgan 3-wheeler – resten mopeder och MC. Vi tog ut en parad sim bestod av en Harley Davidsson 1200 sidvagnsmaskin av årsmodell 1930 i härligt grönt originalskick. Därefter en mycket fint iordninggjord Honda CB 125 – omgjord till café-racer av en nyköpingskille vid namn Christoffer. En härlig Kawasaki Z1300, 6-cylindrig, i mycket fint skick kom därefter. Vi visade faktiskt också upp en bil i paraden! Det var medlemmen Henry Hammar som överraskade oss med att komma i sin ”bult- o mutterrenoverade” Mustang Fastback av 1965 års modell. En bil som var fantastisk att skåda och som många besökare dreglade över!

Till Kvällens Fordon utsågs en mycket fin NV 20 av 1951 års modell som ägaren, Michael Bergström från Bettna, hade satt samman av delar från ett antal lådor. Han hade en mycket fin historia om sin renovering och blev en värdig vinnare idag.

Ingers Däck och Jacks Cykel var sponsorer idag. AVA MC lyste dock med sin frånvaro. Vi tog tacksamt emot priser från sponsorerna samt av Vaccinkliniken. Trots det riskfyllda vädret rörde sig ganska mycket folk på området och vi alla funktionärer för kvällen tyckte att det i stort var ett lyckat evenemang. Hälsn. fr Leif – ”Boss for the night”