En något sval VÅRFEST den 12/5

Efter en dittills synnerligen kall maj så kunde temperaturen i alla fall krypa upp till ca 14 grader på söndagen – och ca 30 bilar dök upp på Skavsta. Vi startade med att äta vilthamburgare från Vrena Vilt och som vanligt smakade det synnerligen bra – det gick åt ca 60 st. Tipspromenaden signerad Leif o Helena Thor lockade ett 25tal lycksökare och vinnare blev Torsten o Cajsa Åman med Fred o Eva Calmerman på andra och Jan o Lena Dalhäll på tredje plats.

Bilparaden dominerades av ganska nya bilar, men Georg Stening visade upp sitt nyförvärv: en Mustang Convertible från 1972 och Per o Åsa Sjölund var stolta ”föräldrar” till en Opel Olympia Rekord från 1957, nästan identisk med den första veteranbilen paret ägde för ganska många år sedan. Per berättade med vanlig emfas om bilens historia vilket var mycket intressant och som gav bilen en riktig själ.

Åsa Sjölund och Eva Sjölund-Wrang administrerade Hattparaden som blev en större framgång än någon av oss kunde tro. Här fanns bara segrare och alla fick pris. Verkligen roligt att så många kunde ”larva till sig” på detta sättet. Det visaar på starka individer i klubben!!!

Givetvis uppträdde ConKÖR de Charme, dagen till ära ännu mer förstärkt och med en tonsäkerhet som de aldrig visat tidigare – vad skall det bli av detta?

Dagen avslutades med kaffe och hembakta mjukkakor från Helenas, Gunn-Britts och Sonjas ugnar. Sammanfattningsvis så tycker vi att dagen blev väldigt trevlig med en mycket god stämning trots att mörka moln ibland störde vårvärmen.

Tack till alla som ställde upp!