Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

GÄSTABUDSRUNDAN

juni 6 09:00 - 15:00

 

Som vanligt kör vi den 6 juni på Motorhistoriska Dagen och Nationaldagen.

I år kommer såväl start som mål att vara vid klubblokalen på Skavsta. Vi bjuder på morronfika med hembakt från kl 09.00 och första start sker kl 10.00. Banan kommer att köras åt två håll så man möter hälften av deltagarna under rundan, det brukar vara trevligt. En stor del av rundan kommer att gå i stadsmiljö, i Nyköpings centrum och nybyggda kringområden vilket gör att arkitektur (både gammal och ny) kommer att vara en bärande del.

Vi har en årsmodellgräns på 30 år och vi hoppas att de bilar som kommer är i bästa skick. Antalet som får åka är begränsat till 60 st så vänta inte för länge med anmälan.

Startavgiften är 175 kr/bil och vi ser helst att Ni betalar i förväg till antingen BG 5852-2046 eller med swish till 123 143 21 37. Vi vill dessutom få anmälan med uppgift om bil, årsmodell, förare och ev. co-driver samt tel nr till info@automobilsallskapet.se

Efter målgång finns möjlighet att köpa vilthamburgare med grönsaker och dryck för 100 kr/person (betalas också i förväg),  gofika i klubblokalen, lyssna på vår fantastiska kör ConKÖRdeCharme, titta på vår ANA-utställning, spana in bygget av ANA-garagen från 50-talet och  besöka F11-museet. ELLER bara koppla av och njuta av lugnet på vår flygplats, prata med kompisar eller inte göra nå’nting!!  Ola och Marie brukar vara snabba på att rätta startkorten och få fram vinnarna så väntan behöver inte bli så lång. De tre bästa resultaten får plaketter och priser och sedan lottar vi priser bland alla deltagare, så även om poängen är skral så kan man få ett fint pris. Och så har vi förstås ett CHARMPRIS till det ekipage som sticker ut litet extra beträffande hur förare och passagerare har klätt upp sig för att passa till bilen.

Förra årets vinnare var Anders och Mia Olvén med hunden Villgott.

Detaljer

Datum:
juni 6
Tid:
09:00 - 15:00