50 år idag

Den 2 maj 1968 bildades föreningen Automobilsällskapet på Stora Hotellet i Nyköping.  Av de sex unga män som var initiativtagare är tre fortfarande medlemmar (=hedersmedlemmar), men inte riktigt så unga längre.

När vi började planera 50-årsfirandet så tänkte vi ha jubileumsmiddagen just den här dagen, men det visade sig inte vara en så god idé. Själv befinner jag mig i stugan i Dalarna och utför vårarbete, men ikväll tänker jag öppna en flaska Alice Bardot Brut och skåla för vår förening!!! Klubben har stängt ikväll!

Hälsningar från nuvarande ordföranden

Minnesvärd kväll med ”Rallyminnen”

Publikrekord i klubblokalen med 62 st och Torsten Åman och Janne Rödtopp i toppform – det kunde inte bli annat än succé!  Med tanke på busvädret och därav följande framkomlighetsproblem så var det imponerande att så många rallyintresserade droppade in – och en del medlemmar var i klubblokalen för första gången.Vi hoppas förstås att de tyckte det var trevligt och kommer snart igen.  Berättelserna vi bjöds på var intressanta och underhållande och det var speciellt lärorikt att få höra hur spelet mellan förare och kartläsare/co-driver utvecklades över tid. Att det gick att köra rally med Lloyd fick vi också bevis på och någon i publiken berättade att första rallybilen var en Packard av 30-talsmodell – vilka kontraster! En tredje man som hade stor del i att kvällen blev så bra var Hasse Jonsson (Bildgruppen) som ”kompade” berättelserna med intressanta bilder – bra jobbat alla tre! TACK!

IMG_20180117_182840050

IMG_20180117_181757863

Söndagsöppet för medlemmar och allmänheten

Vår fotoutställning om ANA:s historia visas

Kaffeservering från kl 11.00

« Äldre artiklar