Hjulbord i ny men ändå känd tappning

DSCF4949På grund av reparationsarbeten på Pelles Lusthus så tvingas vi flytta Hjulbordet till Träffen tisdagen den 12 december. Vi har hyrt lokalen Hjorten (med ingång från gården) och maten tar vi av MatMattes Catering som har sitt kök just på Träffen. Som vanligt blir det en något mindre buffé, men vi är övertygade att alla kommer att vara nöjda. Vi börjar som vanligt med glöggmingel från kl 18.30 och kl 19.00 hugger vi in på läckerheterna – lättdryck ingår, men om man vill ha något med högre oktantal så får man ta med sig det själv. Vi är ju ett slutet sällskap så det är inga problem med det och Matte har inget serveringstillstånd.

För musik och showande står liksom förra året Duo Vidlund – det rockande syskonparet Irene och Benny – OCH ni som var med förra året kommer säkert ihåg hur de rockade loss oss veteraner så det stod härliga till. Dessutom finns det möjlighet att Automobilsällskapets nybildade sångkör gör sitt första framträdande här.

Det kommer att bli något dyrare i år, men vi håller på och räknar just nu och återkommer när kalkylen är klar på ekonomiavdelningen!!