Tema: Bil och Stil

Förra årets succétema fortsätter i år. Klä dig i stil med din bil och den tidsperiod den representerar, minst 30 år! Vi presenterar dig och din klädstil vid en ”modeparad” under kvällen och en jury väljer ut de tre charmigaste ekipagen som får en unik minnesplakett.  Givetvis är du välkommen även om du inte klär upp dig, men då får du parkera din bil på grusavdelningen.

DSC_0082 (11)

IMG_6697

Gästabudsrundan 2019

Start och mål vid Automobilsällskapets klubbhus på Skavsta flygplats. Som vanligt blir det en runda på ca 5-6 mil med såväl grus- som asfaltvägar i det fagra Sörmland. Under rundan möts man av glada funktionärer med kluriga frågor och roliga praktiska prov.

Fina priser till de fem bästa resultaten och Charmigaste ekipage, men vi lottar också ut ett antal priser bland alla deltagare så även om du kommer sist i tävlingen så kan du åka hem med ett fint pris.

Vi välkomnar alla bilar som är minst 30 år gamla och i ett fint skick.

Obligatorisk anmälan med uppgift om förare och co-driver, bostadsort, mobil-nr, årsmodell till 070-2 14 14 64 eller till  info@automobilsallskapet.se

IMG_6199

Tema: MC, MC-bilar och Mopeder

Viktigt att veta den här kvällen är att trimmade mopeder INTE HÖR HEMMA på träffen – vi vill inte premiera olagliga körningar!  Och ålderskrav är minst 30 år.  OCH givetvis får alla fordon som är 30 år eller äldre och i fint skick plats på utställningen.

DSC_0003 (15)

« Äldre artiklar